Dutch:

Verbeter uw bedrijfsprestaties

Wij zijn Engelstalige organisatieadviseurs en communicatie trainers en werken voornamelijk in het Engels. Wij bieden in-company maatoplossingen op het gebied van team en bestuur ontwikkeling, leiderschap en gedrag, vaardigheidstraining en het faciliteren van organisatieverandering.

Wij zijn gespecialiseerd in heldere communicatie, de ontwikkeling van mensen, het verstrekken van essentiële vaardigheden (management, presentatie, onderhandelen enz.); teambuilding en het omgaan met culturele diversiteit, verandering en stress.

Wij bieden geen kant en klare cursussen. Deze zijn vaak frustrerend voor degenen die ze bijwonen. In plaats daarvan leveren we maatwerk. Op basis van adequate intakegesprekken combineren we relevante aandachtsgebieden. Zo kunnen wij onze klanten specifieke vaardigheden en strategieën bijbrengen die direct bruikbaar zijn voor hun werk.

Onze maatwerk programma’s kunnen simpele hiaten aan vaardigheden opsporen en wegwerken, de grondbeginselen van empowerment van personeel bijbrengen, trainen in effectief beïnvloeden op het werk, of bedrijven helpen om het beste uit hun mensen te halen door een mindset van continue verbetering te kweken.

We adviseren ook over Human Resources strategie, performance management enz.

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden voor opleiding en advies:

1.  Het verbeteren van de communicatie
Leer bewust te worden van uw persoonlijke communicatiestijl,  leer omgaan met ‘moeilijke’ klanten, ontwikkel o.a. assertiviteit, geef spetterende presentaties en zorg dat vergaderingen echt tot resultaten leiden.

2.  Verbetering van persoonlijke effectiviteit 
Dit is afhankelijk van uw vermogen om helder te communiceren en uw vaardigheden op het gebied van ‘time management’, plannen, delegeren, en het omgaan met conflicten, juist in te zetten.

3.  Voorkomen & omgaan met stress 
Stress kan zowel de organisatie als het individu duur komen te staan. Leer wat stress is, waarom het zo slecht voor je is en welke vaardigheden en strategieën nodig zijn om stress te voorkomen. (Onderzoek heeft aangetoond dat relaxte mensen veel productiever én creatiever zijn.)

4.  Het ontwikkelen van succesvolle teams 
In de ideale wereld is een team een bron van energie. Een groep waarin sterke relaties en persoonlijke diversiteit, heldere en creatieve oplossingen produceren. Top teams ontstaan niet zomaar.

5.  De multi-culturele organisatie
Hoe benadert uw organisatie culturele verschillen, of worden ze niet eens gezien? Wordt de aanpak van verschillende culturen gewaarderd en wordt er volledig gebruik gemaakt van de diversiteit?

6.  Essentiële manangement vaardigheden
Waaronder: leiderschap problemen, motivatie, besluitvorming, interviewen, effectief onderhandelen en het slagen onder hoge werkdruk.

7.  Omgaan met veranderingen
Reorganisaties en ontwikkelingsprogramma’s zijn gewoon een onderdeel van het bedrijfsleven. De houding van uw mensen t.o.v. een verandering kan tot succes leiden, maar in het ergste geval, ook een bedrijf de das om doen.

8.  Ontwikkeling van de organisatie
Bijvoorbeeld: het vaststellen van de belangrijkste drijfverende krachten voor verandering in uw bedrijf, het geven van feedback en coaching vaardigheden, het ondersteunen van zelfsturende teams of het faciliteren van op maat gemaakte workshops die prestaties positief kunnen beïnvloeden.

9.  Creatieve groep problemen oplossen
In moeilijke situaties kunnen mensen soms gewoon niet zien hoe ze verder moeten. Een facilitator kan helpen om de impasse door te breken en de échte (onderliggende) problemen bespreekbaar te maken.

10. Zakelijke evenementen
Groepen faciliteren, business simulaties, meditatie, kick-off workshops, ijsbrekers, mini sessies over stress, etc. Dergelijke sessies zijn erg geschikt als ‘opfrissers’ in uw in-house evenementen.

Neem nu contact met ons op

© www.tentraining.com 2013